Over NoorMa Trading

Noortje Maas is de oprichtster en eigenaresse van NoorMa Trading: een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van werkplaatsinrichting en garage gereedschappen.

De interesse in dit soort zaken begon op jonge leeftijd, Noortje keek altijd op naar haar vader die een handelsonderneming heeft.

Toen haar vader haar de kans gaf om te beginnen met haar eigen bedrijf nam ze die kans met beide handen aan. Wat begon als een klein bedrijf is nu uitgegroeid in het bedrijf wat het vandaag is.

 

Nieuwbouw en showroom met werkgereedschappen:

Op 13 september 2014 opende we onze nieuwe showroom in het nieuwe gebouw op: De Hoogt 38, Loon op Zand. Hier kunt u al onze producten zien en heeft u ook de mogelijkheid u bestelling op te halen.

Wij zijn open op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Wilt u onze onderneming bezoeken na de openingstijden dan is dat ook mogelijk, stuur een mail naar: info@noormatrading.nl  

 DSC_8274.jpg      DSC_8251.jpg 

 

Lage prijzen door rechtstreekse inkoop bij de fabrikant

NoorMa Trading kan de producten voor zeer lage prijzen leveren omdat zij rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt. Er is geen sprake van tussenpersonen.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten om een zo groot en compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden.

Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Deze worden tijdens de bestelling aangegeven.

 

Veilig betalen op onze website is gegarandeerd

Bij NoorMa Trading kunt u veilig betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

  • Via uw eigen bank met Ideal
  • Vooraf betalen via uw eigen betalingssysteem
  • Via Bancontact
  • In de showroom per pin of contant.

 

Snelle levering door grote voorraad:

Door de grote voorraad zijn de producten altijd op voorraad en daarom vrijwel direct leverbaar. De verzendtijd bedraagt tussen de 2 á 3 werkdagen.

De verzending gaat via Postnl of via Transportbedrijf Chr. Vermeer uit Dongen. Voor verzending krijgt u een bericht dat de bestelling is verzonden, als u dat bericht hebt ontvangen zal uw bestelling de volgende dag geleverd worden.

 DSC_8241.jpg      DSC_8240.jpg