Klantenservice

Product eerst komen bekijken in onze showroom?
Sinds 13 september 2014 is ons nieuwe bedrijfspand aan de Hoogt 38 in Loon op Zand geopend. Hier kunt u al de producten voor aanschaf eerst bekijken.

Ook is het mogelijk om de producten hier af te halen. Wij zijn op werkdagen geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur

Wilt u buiten deze tijden een bezoek brengen aan onze showroom kunt u hiervoor een afspraak maken via het volgende telefoon nummer: 0416-364338 of door een mail te sturen naar: info@noormatrading.nl

Veilig betalen:
Bij NoormaTrading kunt u veilig betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

 • iDeal
 • Overboeking via uw eigen betalingssysteem
 • Bancontact
 • Creditcard
 • In de showroom per pin of contant

  Snelle levering door grote voorraad:
  Door de grote voorraad zijn de producten altijd op voorraad en daarom vrijwel direct leverbaar. De verzend tijd bedraagt tussen de 2 á 3 werkdagen. De verzending gaat via DPD of via Transport bedrijf Chr. Vermeer uit Dongen. Voor verzending krijgt u een bericht dat de bestelling is verzonden, als u dat bericht hebt ontvangen zal uw bestelling de volgende dag geleverd worden.

   DSC_8241.jpg      DSC_8240.jpg

  Bestelling zelf af komen halen:
  U kunt er ook voor kiezen om het product wat u besteld hebt via onze webshop zelf af te komen halen. U kunt het product van te voren afrekenen via het bestelproces maar u kunt er ook voor kiezen om te pinnen of contant af te rekenen bij afhalen. Wij zijn telefonisch te bereiken en geopend op kantoordagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Hieronder vindt u wat foto's van onze nieuwe ruim opgezette showroom waar alle producten te bekijken zijn en waar de mogelijkheid bestaat om de producten direct uit de voorraad te leveren zijn.

 DSC_8274.jpg      DSC_8251.jpg

Retourneren:
Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u deze retourneren.

Om het proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen de daarvoor onderstaande procedure te volgen: (u bent hiertoe niet verplicht)

1) Retour zendingen dient u binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden via info@noormatrading.nl of vul het contactformulier in.
Vermeld daarbij:

 • Adresgegevens
 • Verzendbon nummer
 • Reden van retour

2) Na bevestiging van onze klantenservice stuurt u het product binnen 7 dagen op eigen kosten naar ons terug. Wij vragen u tevens de originele verzendbon mee te sturen met daarop uw bankrekeningnummer vermeld waarop wij uw aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Het retouradres is:
Noorma Trading
De Hoogt 38
5175 AX Loon op Zand

3) Zodra wij de goederen hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten.

Meer informatie over het herroepingsrecht kunt u vinden in onze voorwaarden. 

Garantie:
Noorma Trading biedt 1 jaar, na ontvangst, garantie op al haar producten mits de gebreken zijn ontstaan bij normaal gebruik van de producten.

De aankoopbon is tevens het garantie bewijs en dient ten alle tijden getoond te worden. Kunt u de aankoopbon niet tonen kunnen wij u geen garantie meer bieden.

Mochten de door u gekochte producten binnen 1 jaar gebreken vertonen, neem dan contact met ons op voor verdere afhandeling.