Olievrije compressor

 

 

 

Olievrije compressor kopen; zuivere perslucht zonder oliedeeltjes in de luchtleidingen

Wilt u de garantie op een zuivere perslucht zonder oliedeeltjes in uw luchtleidingen? Dan zijn de olievrije compressoren mogelijk een goede uitkomst voor u. Doordat de motoren zo ontwikkeld zijn dat ze geen olie nodig hebben, wordt de lucht ook niet vervuild.

De motoren zijn ook nog eens zeer geluidsarm. Dus ook als u op zoek bent naar stille compressoren, dan zouden deze types geschikt voor u zijn.

 

Olievrije geluidsarme compressoren

Deze olievrije geluidsarme compressoren worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals in de bouw, maar de olievrije compressor wordt ook zeer geregeld ingezet in de gezondheidszorg, in laboratoria, in dierenklinieken, voor airbrushen en meer.

Weinig onderhoud, geluidsarm, geen olie en zuivere perslucht zijn hiervoor de primaire redenen. Een olievrije compressor is bovendien veelal erg licht en mobiel, zodat hij makkelijk te verplaatsen of mee te nemen is.

 

Ruim assortiment aan olievrije compressoren

Hierin biedt Noorma Trading u de beste opties. In ons assortiment treft u diverse modellen compressoren aan, die allen geheel olievrij werken.

Met ons eigen merk EMAX bieden wij verschillende opties tegen concurrerende prijzen. Geniet van het voordeel dat een olievrije compressor u brengt en kies voor de EMAX compressor van Noorma Trading.

  

Compacte olievrije compressor

Bijna elke olievrije compressor is compact en licht. Dit maakt het een ideaal apparaat voor werken op locatie. Als u geregeld op locatie perslucht nodig heeft, dan is dit uw oplossing. De EMAX compressoren die wij aanbieden zijn allen zeer betrouwbaar, geluidsarm, gaan lang mee en zijn uiteraard onderhoudsarm.

Doordat de olievrije compressoren compact van formaat zijn, worden deze veelal op een wielbasis geleverd. Hierdoor kan u de compressor gemakkelijk verplaatsen. Ook zijn ze licht, zodat het vertillen van bijvoorbeeld in en uit de auto geen belemmering mag zijn.